Tui-na massage

Tui betekent “schuiven” of “strijken” en na “grijpen” of “kneden”. Deze massagevorm is evenals de acupunctuur gebaseerd op het systeem van de meridianen.

Wat is tui-na massage?

Tui-na therapie is een massage die een duidelijke diagnose als uitgangspunt heeft. Zij omvat een complex scala aan massagegrepen, die al naar gelang de constitutie van de cliënt en bestaande klacht(en) gekozen en toegepast kan worden. Omdat de meridianen aan de oppervlakte liggen kan door massage van de daarop aanwezige meridiaanpunten de conditie van de inwendige organen worden beïnvloed.

Tui-na therapie

Tui-na therapie maakt onder andere gebruik van technieken als kneden, drukken, draaien, kloppen en manipulaties, waarbij zowel vingers, handpalmen, vuisten als ellebogen gebruikt worden. Het lijkt nogal ruw en krachtig, maar zo voelt het niet.

Tui-na therapie is zeer effectief, zowel bij het zowel bij het voorkomen als verhelpen van klachten. De energie wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en stijve gewrichten gemobiliseerd. Het lichaam wordt weer in balans gebracht.

Wilt u een behandeling inplannen?

U kunt contact met mij opnemen met het contactformulier hieronder.
Of telefonisch op: 06 10836061