Aanbevelingen

Tijdens het intakegesprek bij Anke gaf ik aan dat ik graag “ gezonder” wilde gaan leven in de hoop dat ik daarbij ook kilo’s lichter zou worden (zonder door te slaan naar niet of nauwelijks eten) en mijn energiegebrek zou verbeteren. Al gauw kwam ik erachter, mede door onze gesprekken dat ik al jaren mijn lichaam aan het verwaarlozen was door signalen niet op te merken of er geen aandacht aan te besteden. Met acupunctuur en veel geduld, aandacht en subtiel advies gevend, begeleidde Anke me op mijn nieuw ingeslagen levensstijl. Nu 2 jaar verder ben ik niet spectaculair afgevallen, maar mijn levensstijl is zo veranderd dat ik me steeds meer in balans ben gaan voelen, me daardoor stukken lichter voel en bewuster met mijn energie omga.

J. vrouw 63 jaar


De behandeling bij Anke Kruip van praktijk De Wissel is een heel warme en persoonlijke benadering en behandeling. Na jarenlang zenuwpijn die m.n.’s nachts vaak onhoudbaar was heeft (elektro)acupunctuur er uiteindelijk voor gezorgd dat ik op dit moment zo goed als pijnvrij ben en weer kan slapen.

E. vrouw 55 jaar


De reden dat ik bij Anke ben gekomen is dat ik door werk- en privé omstandigheden mijn draai niet meer kon vinden en lichamelijke klachten kreeg. Ben op zoek gegaan naar een oplossing en ben uiteindelijk bij Anke terecht gekomen. Intake gesprek was belangrijk voor mij omdat er wel een klik moet zijn. Anke heeft mij vanaf het begin af aan het juiste gevoel gegeven en was ook helder en duidelijk over de behandeling. Ze heeft mij de laatste 1,5 jaar maandelijks behandeld en heb er veel baat bij gehad. Niet alleen de behandeling maar ook altijd even het korte evaluatiegesprek voor aanvang is prettig en leerzaam geweest voor mij.

M. man 48 jaar


Ik voel me altijd welkom bij jou en krijg daar ” echte aandacht”.Vanuit een luisterende houding kijk je wat op dat moment nodig is. Bij pijn hielp accupunctuur na twee behandelingen. Door de behandelingen en gesprekken ontstaat er ook een stuk bewustzijn m.b.t de klacht. De adviezen en tips gaan niet alleen over de klacht maar betreffen het hele fysiek en hoe je in het leven staat. Daarnaast is het ook altijd gezellig waarbij jouw humor een belangrijke factor is. Door het feit dat je blijft scholen en studeren krijg ik het gevoel dat je een enorme wijze vrouw wordt die mij steeds weer nieuwe dingen kan vertellen.

E. vrouw 60 jaar


Al vanaf het begin had ik een goede klik met Anke. Ze is professioneel, vriendelijk en vooral helder en duidelijk in haar communicatie. Ze kijkt verder dan alleen je klachten en geeft advies aan jou als mens in totaliteit.

M. Vrouw 48 jaar


Anke begeleidt mij de laatste 3 jaar op weg naar een goede energiebalans, de basis van mijn welbevinden. De resultaten en, soms, de snelheid waarmee resultaat bewerkstelligd wordt vind ik verbluffend. Zonder de behandeling van Anke zou ik veel meer tijd nodig hebben gehad om te komen waar ik nu ben. Ook in urgente gevallen kan ik bij haar terecht en ik beschouw Anke dan ook als mijn reddende engel:)

M. vrouw, 65 jaar